tiistai 9. helmikuuta 2016

Graafikko auttaa sinua – joka päivä!

Graafisen suunnittelijan puoleen käännytään useimmiten suurten uudistusten ja muutosten yhteydessä. Silloin on selvää, että ostetaan graafisen alan ammattilaiselta osaamista ja näkemystä.

Yritys kuitenkin viestii jatkuvasti – tavalla tai toisella. Graafinen suunnittelija auttaa sinua ammattitaidollaan myös päivittäisessä viestinnässä mainos- ja markkinointimateriaalien suunnittelun ja toteutuksen lisäksi. Tässä muutama esimerkki:

Erotu kilpailijoista – yrityksen kokonaisilme kuntoon!
Kaikilla aloilla ei olla totuttu miettimään, miltä tarjous tai muu asiakirja näyttää. Mitäpä jos sinun yrityksesi olisikin uuden suunnan näyttäjä? Yrityksen ilmeen mukainen, visuaalisesti johdonmukainen asiakirja on luottamusta herättävä ja uskottava. Saat myös viestisi tehokkaammin perille!

Nopeuta työtäsi valmiilla asiakirjapohjilla!
Monesti työpäivät ovat kiireisiä ja yleensä pahimman kiireen keskellä pitää saada nopeasti tarjous, esitys tai raportti tehdyksi. Yritykselle räätälöity asiakirja- tai esityspohja helpottaa kiireessä. Lopputuotos on huoliteltu, edustava ja yritysilmettä viestivä ja voit itse keskittyä täysin sisältöön ja omaan osaamiseesi.

Viesti tehokkaasti uutiskirjeellä!
Kun haluat tavoittaa sidosryhmäsi nopeasti ja kohdennetusti, sähköisellä uutiskirjeellä teet sen tehokkaasti. Yrityksellesi suunniteltu uutiskirjeen ulkoasu, huolella etukäteen mietityt kuvavalinnat sekä kiinnostava, laadukas sisältö tekevät uutiskirjeestä uskottavan ja tehokkaan kokonaispaketin, joka luetaan tarkkaan.

Edusta näyttävästi asiakastilaisuuksissa!
Yrityksen järjestämiin tilaisuuksiin tarvitaan monenlaisia materiaaleja. Harvoin on tarvittavia tietokoneohjelmia tai osaamista, jolla materiaalit kuten kutsut, pöytäkortit tai menukortit voi tehdä. Silloin on hyvä kääntyä graafikon puoleen ja suunnata omat resurssit vaikka tilaisuuden suunnitteluun.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yrityksellesi sujuvampi ja visuaalisempi arki!

Terveisin,
Henna
henna.salonen@telegraafi.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti